Samen met u creëren we een speciale omgeving die bij u past en waarin u uw doelstellingen kan bereiken.

Wat ons drijft

Uw verlangen: Een indruk nalaten. Onze rol: ruimtes creëren die tot ontmoetingen leiden, waarin u emoties deelt en tegelijkertijd uw doelstellingen realiseert. Kiezen voor Pluo betekent samenwerken met autonome teams die bruisen van ideeën en inspelen op uw behoeften. Wederzijds vertrouwen motiveert ons elke dag opnieuw om ons beroep een andere invulling te geven, u te verrassen en duurzame relaties op te bouwen.

Onze werkwijze

DSC06875 Avec accentuation Bruit

Wij werken in multidisciplinaire teams waarin alle deskundigen hun talenten ten dienste stellen van uw project. Wij zetten het idee om in een prototype, concretiseren het project in onze werkplaatsen en maken het vervolgens werkelijkheid. Van het creatieve ontwerp, via de technische ontwikkeling en de vervaardiging tot de logistiek: Pluo staat paraat in elke fase.

Ontwerp

In onze ontwerpstudio en ons ontwikkelingskantoor gieten meer dan 15 creatieve profielen (ingenieurs, architecten, binnenhuisarchitecten) uw ideeën in plannen, beelden en productietechnieken.


De materialen en procedures worden zorgvuldig geselecteerd zodat ze een antwoord bieden op uw problemen, de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid het hoofd bieden en strikt binnen het toegekende budget blijven.

DSC06343 Avec accentuation Bruit

Productie

Achter Pluo zitten de mensen en teams die uw ideeën werkelijkheid maken. Wij hebben het geluk dat we onze eigen ateliers voor hout- en schilderwerk hebben. Dit zijn meer dan 3.000 vierkante meter met 40 gepassioneerde vaklui. U kan erop rekenen dat ze met hun toewijding en expertise voor elke uitdaging een technische oplossing vinden.

DSC05719 Avec accentuation Bruit

Plaatsing en logistiek

Wij zorgen voor het vervoer, monteren en demonteren van werven. We stellen ook 6.000 m² opslagruimte ter beschikking van klanten die plannen hebben voor stands die ze opnieuw kunnen gebruiken. Onze vloot van 16 voertuigen zorgt ervoor dat het vervoer naar de werf in optimale omstandigheden plaatsvindt met vrachtwagens of opleggers.

DSC07296 Avec accentuation Bruit

Toezicht en coördinatie

Wij zorgen voor het vervoer, monteren en demonteren van werven. We stellen ook 6.000 m² opslagruimte ter beschikking van klanten die plannen hebben voor stands die ze opnieuw kunnen gebruiken. Onze vloot van 16 voertuigen zorgt ervoor dat het vervoer naar de werf in optimale omstandigheden plaatsvindt met vrachtwagens of opleggers.

DSC06134 Avec accentuation Bruit

Een centrale rol voor de mens in onze activiteiten voor duurzame oplossingen

DSC06091 Avec accentuation Bruit

Wij garanderen niet alleen dat er lokaal geproduceerd wordt. Wij stellen ook alles in het werk om onze impact op het milieu te beperken. Al onze inspanningen, groot en klein, worden omgezet in concreet engagement.

Ontdek hoe wij ons engageren

ISO 9001-certificering, synoniem voor constante verbetering

DSC06175 Avec accentuation Bruit

Bij PLUO streven we ernaar om voortdurend te verbeteren. Deze zoektocht naar verbetering en kwaliteit vindt al meer dan 20 jaar lang haar neerslag in onze ISO-certificering.

Welke voordelen heeft dat voor u?

De certificering geeft ons een leidraad in de analyse en constante verbetering van onze methodes en processen. Ze garandeert een respect voor kwaliteit in al onze projecten en procedures en staat garant voor onze efficiënte manier van werken.

Het is een geruststellend kader voor de vele spelers in een project en hun respectievelijke technische, logistieke en tijdsgebonden beperkingen.

Certificering houdt ook in:

  • de garantie van gestructureerde documentatie en processen
  • een nauwkeurige opvolging en optimale voltooiing van projecten
  • perfecte naleving van deadlines, zelfs bij wijzigingen
  • transparantie en respect voor het voorgestelde budget.

Onze certificering, die uniek is in onze sector in België, omvat alle facetten van onze activiteiten, van de creatie tot de plaatsing.