Wilt u uw commerciële ruimte efficiënter gebruiken? Onze experts werken aan 3 verbeteringsgebieden:

 • Klantenervaring

  Wij creëren aantrekkelijke en onvergetelijke ruimtes die tot ontdekking aanzetten, banden smeden en betrokkenheid aanmoedigen. Wij denken zorgvuldig na over de sfeer in uw verkoopruimte zodat ze de identiteit van uw merk weerspiegelt.

 • Functionaliteit en ergonomie

  Wij richten uw ruimte zo in dat uw producten en diensten volop tot hun recht komen en de klanten zich vlot doorheen de ruimte bewegen. Wij hebben oog voor alle details, zoals meubilair, verlichting en keuze van kleuren en texturen, en maken gebruik van nieuwe technologieën, zodat uw bezoekers en personeel een aangename ervaring beleven.

 • Rentabiliteit

  Een goed doordachte inrichting zet aan tot ontdekken, stimuleert de verkoop en getrouwheid en zorgt ervoor dat uw klanten zich meer betrokken voelen bij uw merk. Wij creëren zoveel meer dan verkoopruimtes. Wij bedenken ontmoetingsplaatsen waarbij de esthetische dimensie en de klantenervaring uw zaak winstgevender maken.

Laten we samen uw project bespreken

9

De diensten van Pluo

 • Volledig ontwikkelingsproject: nieuwe constructie of renovatie

  Onderzoek naar de plaatsing van producten

  Projectontwerp door onze binnenhuisarchitecten

  Realistische visualisatie in 3D

  Volledige planning van het verkooptraject en optimaal gebruik van de ruimte

  SERVICES 2
 • Volledige coördinatie van de werf van het ontwerp tot de plaatsing

  Volledige productie van uw meubels in onze werkplaatsen

  Integratie van digitale technologie (scherm, kiosk met touchscreen enzovoort)

  Grafische identiteit en logo

  SERVICES 4

Berichten

TEMOIGNAGE

Bomen maken deel uit van de SOMA-ervaring. Onze bezoekers, jong en oud, worden er systematisch door aangetrokken!

. .

Al onze projecten bekijken
POURQUOI TRAVAILLER AVEC NOUS 3

Redenen om met ons te werken

 • Begeleiding tijdens het hele project

  Onze deskundigen beheren alle details van uw project, van de behoeftenanalyse tot het optimaliseren van uw organisatie, van het maken van de meubels tot de volledige plaatsing van uw nieuwe verkoopruimte. De werf wordt geleid door een enkele contactpersoon die alle vaklui leidt. Wij staan altijd aan uw zijde en helpen u keuzes te maken op het vlak van plannen, materialen, partners en het te investeren budget.

 • Een plaats die echt op u lijkt.

  Wij betrekken u bij elke fase en bouwen samen met u de ruimte waar u van droomt. Wij bespreken alle aspecten, zoals de sfeer, het ontwerp, de materialen of een functionele verbetering van de ruimte, met u, zodat we een ideale context kunnen ontwikkelen voor uw verkoopruimte.

 • 100% in België gemaakt

  PLUO, dat zijn 70 talenten met een passie voor hun beroep. Onze productie gebeurt volledig in België, van de teams van architecten tot de productiewerkplaatsen.

 • Sterk engagement

  We houden onze beloften voor het budget, de kwaliteit en de deadlines en blijven tegelijkertijd trouw aan ons maatschappelijk engagement. Duurzaamheid neemt een centrale plaats in onze projecten in en stuurt ons in onze keuze van leveranciers, materialen en ontwerpen.

Wij bestuderen uw projecten vol enthousiasme!