"Benut u het potentieel van uw apotheek nog niet helemaal? Onze deskundigen werken hiervoor op 3 grote lijnen."

 • Meer winstgevend

  Onze klanten bevestigen het: wanneer u een ruimte opnieuw inricht, verbetert de omzet en de winstgevendheid van een apotheek systematisch. U heeft meer klanten, ze kopen meer en profiteren van een grotere ruimte omdat de backoffice kleiner gemaakt werd.

 • Dienstverlening aan de patiënten

  Wij creëren gastvrije en functionele ruimtes zodat u een hechtere band smeedt met uw patiënten. Onze reflectie draait volledig om de verbetering van hun ervaring: zichtbaarheid, toegankelijkheid, onthaal, vlotte circulatie, aanduidingen, helder verlichte zones, optimale plaatsing van de producten, ruimtes voor vertrouwelijke gesprekken en raadgeving, dienstverlening buiten de openingsuren enzovoort.

 • Comfort van het personeel

  Het welzijn van de werknemers is een prioriteit voor Pluo. Wij ontwerpen daarom ergonomische en praktische werkruimtes. Het team kan comfortabel en efficiënt werken dankzij goed verlichte en geventileerde werkruimtes, geoptimaliseerd beheer van de backoffice en efficiënte opbergoplossingen.

Wij bespreken graag uw project met u, ongeacht de grootte van uw apotheek.

Pharmacie Lohisse 07

De diensten van Pluo

 • Een ander punt toevoegen: Volledig ontwikkelingsproject: verhuizing, nieuwe constructie of renovatie

  Marktanalyse en studie van het groeipotentieel

  Onderzoek naar de plaatsing van producten

  Projectontwerp door onze binnenhuisarchitecten

  Realistische visualisatie in 3D

  DSC04823 Avec accentuation Bruit
 • Volledige planning van het verkooptraject en optimaal gebruik van de ruimte

  Volledige coördinatie van de werf van het ontwerp tot de plaatsing

  Volledige productie van uw meubels in onze werkplaatsen

  Integratie van digitale technologieën (scherm, robot, Promis enzovoort)

  Grafische identiteit en logo

  DSC07852 Avec accentuation Bruit

Berichten

1

Wat mij betreft, was de investering voor de inrichting rendabel binnen de 36 maanden. Van het ontwerp van het project tot de finale oplevering, werd ik omringd door een professioneel team dat ik ten zeerste aanbeveel. Michel Guillaume Apotheek Guillaume

Michel Guillaume Apotheek Guillaume

Al onze projecten bekijken
Pourquoi travailler avec nous

Redenen om met ons te werken

 • Begeleiding tijdens het hele project

  Onze deskundigen beheren alle details van uw project, van de behoeftenanalyse tot het optimaliseren van uw organisatie, van het maken van de meubels tot de volledige plaatsing van uw nieuwe apotheek. De werf wordt geleid door een enkele contactpersoon die alle vaklui leidt. Wij staan altijd aan uw zijde en helpen u keuzes te maken op het vlak van plannen, materialen, partners en het te investeren budget.

 • Een plaats die echt op u lijkt.

  U bent bij elke stap betrokken: de sfeer, het ontwerp, de materialen, de esthetische vormgeving en het optimale gebruik van de ruimte. Alles wordt voor u gepersonaliseerd, in functie van uw plaats, uw publiek en uw voorkeuren.

 • Creativiteit zonder grenzen

  Vindt u het moeilijk om te kiezen? Legt uw ruimte beperkingen op? Met onze gepersonaliseerde aanpak kunnen we oplossingen vinden voor alle problemen.

 • 100% in België gemaakt

  PLUO, dat zijn 70 talenten met een passie voor hun beroep. Onze productie gebeurt volledig in België, van de teams van architecten tot de productiewerkplaatsen.

 • Sterk engagement

  We houden onze beloften voor het budget, de kwaliteit en de deadlines en blijven tegelijkertijd trouw aan ons maatschappelijk engagement. Duurzaamheid neemt een centrale plaats in onze projecten in en stuurt ons in onze keuze van leveranciers, materialen en ontwerpen.

Wij bestuderen uw projecten vol enthousiasme!