Een taak die volbracht wordt door een team gepassioneerde deskundigen

 • Uw inrichtingsproject efficiënt in goede banen leiden

  Aangezien we alle fasen van uw project intern beheren, kunnen we de verwezenlijking van uw ideeën voor binneninrichting en meubilering van het begin tot het einde sturen, of het nu om een kantoor, verkoopruimte of medisch kabinet gaat. Dit maakt het ook mogelijk om de grenzen van uw verbeelding te verleggen. Samen kunnen we namelijk uw meest complexe creatieve ideeën werkelijkheid maken.

 • Samenwerking tussen Pluo en de creatieve teams

  Onze samenwerkingsfilosofie berust op een echt partnerschap met architecten en ontwerpers. In ons studiebureau en ons houtbewerkingsatelier wordt de droom geleidelijk aan werkelijkheid. Om aan alle uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, wordt ons team ondersteund door gespecialiseerde partners, die materialen, diensten en expertise aanbieden die tot de meest gespecialiseerde en innoverende op de markt behoren.

 • Inspirerende hulpmiddelen om uw creativiteit te stimuleren

  In de eerste fase van een samenwerking draait het er vooral om om een beeld te krijgen van het project dat onze partner in gedachten heeft. Onze ontwikkelaars bestuderen de haalbaarheid van het project door een model in 3D te ontwikkelen met behulp van software. Op deze manier krijgen we een idee van alle technische eigenschappen. Ze stellen vervolgens oplossingen voor de productie voor, om het project zo getrouw mogelijk te realiseren. Daarbij houden ze rekening met allerlei beperkingen. Werk waarbij de permanente zoektocht naar innovatie centraal staat.

Laten we samen uw creatief project bespreken!

VIRTUOLOGY ACCEUIL SOLUTION

De diensten van Pluo

 • Technisch ontwikkelingsbureau

  Concept en digitale productie

  Becijfering

  Prototype

  Schrijnwerk

  SERVICES 4
 • Volledige productie van uw meubels in onze werkplaatsen

  Integratie van digitale technologieën

  Studie en zoektocht naar materialen en partners die specifieke diensten en expertise aanbieden

  Volledige coördinatie van het inrichtingsproject, van de studie en ontwikkeling tot de plaatsing

  SERVICES 2

Berichten

8

Wij hadden meteen een goede klik met het team. Ze hebben zich heel flexibel opgesteld om op onze nieuwe vragen of ideeën snel te kunnen antwoorden.

Ellis Broos Growth Manager Lucien

Al onze projecten bekijken
POURQUOI TRAVAILLER AVEC NOUS

Redenen om met ons te werken

 • Een digitaal ontwerp

  Onze technische ontwikkelaars werken samen met uw architecten en ontwerpers tijdens de creatieve fase maar ook voor de productie, zodat we middelen optimaal kunnen inzetten en innoverende productiemethodes kunnen uitproberen.

 • Digitale productie gecombineerd met ambachtelijk werk

  Onze digitale tools verbeteren de kwaliteit van de productie en maken ze efficiënter. Ze kunnen het proces voor de ontwikkeling van het prototype ook versnellen, aangezien ontwerpers hun ideeën snel kunnen uittesten en vervolgens aanpassingen kunnen aanbrengen. Door de vakkennis van onze schrijnwerkers is het mogelijk om een uitlopende waaier aan materialen op een harmonieuze manier samen te gebruiken: hout, steen, metaal, plexiglas en nog veel meer. Het resultaat is dan ook authentiek en uniek.

 • Begeleiding tijdens het hele project

  Aangezien wij technische oplossingen samenbrengen, spelen we ook de rol van ondernemer. Wij zorgen voor de globale coördinatie van de realisatie van het project. Wij stemmen de vele partijen en vaklui op elkaar af, van de productie tot de installatie ter plaatse.

 • Creativiteit zonder grenzen

  Dankzij onze gepersonaliseerde aanpak vinden we in alle situaties een oplossing, ongeacht de fase waarin uw project zich bevindt of met welke beperkingen u geconfronteerd wordt.

 • 100% in België gemaakt

  PLUO, dat zijn 70 talenten met een passie voor hun beroep. Onze productie gebeurt volledig in België, van de teams van architecten tot de productiewerkplaatsen.

 • Sterk engagement

  We houden onze beloften voor het budget, de kwaliteit en de deadlines en blijven tegelijkertijd trouw aan ons maatschappelijk engagement. Duurzaamheid neemt een centrale plaats in onze projecten in en stuurt ons in onze keuze van leveranciers, materialen en ontwerpen.

Wij bestuderen uw projecten vol enthousiasme!