-

 • Kies voor kant en klare dienstverlening op maat!

  Onze filosofie voor samenwerking steunt op verschillende principes zoals ondersteuning bij projecten tot ze voltooid zijn. Daarnaast berust ze vooral ook op een dynamiek waarbij we samen creëren, we naar u luisteren en veel belang hechten aan het uitwisselen van ideeën. Elke fase (technische studie, productie, plaatsing en volledige coördinatie) is een kans om onze multidisciplinaire knowhow ter beschikking te stellen van scenografen en opdrachtgevers. Zo mondt elke samenwerking uit in de verwezenlijking van een afgewerkt project dat perfect in de lijn ligt van de verwachtingen van diegenen die het bedacht hebben.

 • Hoe wij uw projecten begeleiden

  Technische studies De eerste fase van een samenwerking is vooral gewijd aan het analyseren van het ensceneringsproject aan de hand van een lastenboek. Daarbij stellen we verbeteringen voor en zorgen we voor een optimale uitvoering. Ons technisch studiebureau streeft ernaar om met alle beperkingen rekening te houden: conservatie, verlichting, interactiviteit, toegang tot installaties enzovoort. Wij stellen efficiënte technische oplossingen voor, die bovendien vaak innoverend zijn, zodat we het project zo getrouw mogelijk kunnen uitvoeren, en die rekening houden met de interacties tussen alle betrokkenen.

 • Afstemming van het inrichtingsproject voor tentoonstellingen

  Wanneer we technische oplossingen aanwenden, selecteren we verschillende gespecialiseerde dienstverleners (grafisch ontwerper, audiovisuele productie, productie van sokkels en maquettes enzovoort) en leveranciers (multimediamateriaal, scenografische verlichting, domotica enzovoort). Wij zorgen vervolgens voor de planning en globale coördinatie van het project. Wij stemmen de vele partijen en vaklui op elkaar af, van de productie tot de installatie ter plaatse.

Een tentoonstellingsproject van enkele m² of een volledig museum? Laten we het samen bespreken!

DISCUTONS

De diensten van Pluo

 • Onze klanten beschrijven ons vaak als een "deskundige ondernemer voor museale projecten," een omschrijving die goed bij ons past!

  Technische studie

  Becijfering

  Concept en digitale productie

  Geïntegreerde productiewerkplaatsen

  Prototype

  Services 1
 • Volledige productie van uw meubels in onze werkplaatsen

  Integratie van digitale technologieën

  Bestuderen en selecteren van materialen.

  Bestuderen en selecteren van verschillende partners die specifieke diensten aanbieden

  Volledige coördinatie van het project tot en met de plaatsing

  Services 2

Berichten

T EMOIGNANGE

Veel dank aan PLUO voor de vruchtbare samenwerking bij het ontwerp van het museum. Samen hebben we een gedenkwaardige ruimte gecreëerd.

. dd

Al onze projecten bekijken
POURQUOI TRAVAILLER AVEC NOUS

Redenen om met ons te werken

 • Een geïntegreerde aanpak van museografie

  Wij weten wat er zoal bij een museaal project komt kijken dankzij ons unieke competentiecentrum. Hierdoor kunnen we dienstverlening op maat bieden, met kant en klare oplossingen, waarbij ons team alle fasen opvolgt.

 • Digitale productie gecombineerd met ambachtelijk werk

  Onze digitale tools verbeteren de kwaliteit van de productie en maken ze efficiënter. Ze kunnen het proces voor de ontwikkeling van het prototype ook versnellen, aangezien ontwerpers hun ideeën snel kunnen uittesten en vervolgens aanpassingen kunnen aanbrengen. Door de vakkennis van onze schrijnwerkers is het mogelijk om een uitlopende waaier aan materialen op een harmonieuze manier samen te gebruiken: van hout tot steen via metaal. Het resultaat is dan ook authentiek en uniek.

 • Vaardigheden die aangevuld worden door onze andere knowhow

  Door onze ervaring met het bouwen van standen en met de inrichting van commerciële ruimtes kunnen we museologische projecten op een professionele manier beheren. Wij hebben kennis van en inzicht in scenografie, ontwerp, organisatie en logistiek, maar kunnen ook deadlines en budgetten respecteren.

 • Creativiteit zonder grenzen

  Dankzij onze gepersonaliseerde aanpak vinden we in alle situaties een oplossing, ongeacht de fase waarin uw project zich bevindt of met welke beperkingen u geconfronteerd wordt.

 • 100% in België gemaakt

  PLUO, dat zijn 70 talenten met een passie voor hun beroep. Onze productie gebeurt volledig in België, van de teams van architecten tot de productiewerkplaatsen.

 • Sterk engagement

  We houden onze beloften voor het budget, de kwaliteit en de deadlines en blijven tegelijkertijd trouw aan ons maatschappelijk engagement. Duurzaamheid neemt een centrale plaats in onze projecten in en stuurt ons in onze keuze van leveranciers, materialen en ontwerpen.

Wij bestuderen uw projecten vol enthousiasme!