Een lingeriewienkel-cum boudoir

Mevrouw Mengels wilde de ruimte groter en tegelijkertijd comfortabeler maken. Ze droomde van een vrouwelijke lingeriewinkel met zuivere lijnen in een delicate, sobere en georganiseerde ruimte. Ze wilde een atmosfeer creëren waarin haar klanten zich konden onderdompelen en die de mooiste lingerie tot haar recht doet komen. Een chique et comfortabele ruimte waarin klanten op hun gemak de producten kunnen bekijken. 

image_slider

  • 4
  • 3
  • 2

Onze manier van werken

de visuele identiteit van het merk opnieuw uitgevonden met een nieuwe naam en logo.

Vervolgens hebben onze interieurarchitecten het project geconcretiseerd en uitgewerkt. Het project werd gepresenteerd aan mevrouw Mengels aan de hand van erg realistische beelden in 3D. Deze stap ligt ons nauw aan het hart en is de basis van onze vertrouwensrelatie met onze klanten.

Wanneer de grondplannen eenmaal op punt gesteld waren, hebben onze ambachtslui de meubelen gemaakt. Daarna moest alles enkel nog geplaatst worden.

De kleuren en materialen werden zorgvuldig gekozen om een geraffineerde en luxueuze sfeer uit te stralen. De pasteltinten creëren in combinatie met het lichte hout en de vergulde toetsen een werkelijk delicate sfeer.

12

In de centrale zone van de winkel bevindt zich een grote toonbank. Zo kan mevrouw Mengels de verwachtingen van haar klanten beter begrijpen en kan ze hen van dichtbij raad geven.

23

Het team heeft deze ideeën snel naar de praktijk vertaald met de keuze van materialen en het ontwerp van de meubels. Alles is erg vlot verlopen, van het ontwerp tot de verwezenlijking en de coördinatie van de werken. Het resultaat is werkelijk prachtig !

Nadine Mengels Manager en eigenaar