Een volledig heringerichte ruimte voor meer contact en gepersonaliseerd advies


Met het onweer van juli 2021 werd de showroom van Supersanit getroffen door overstromingen en waren er grote werkzaamheden nodig. Om de interactie tussen klanten en personeel te verbeteren, hebben de eigenaars van de gelegenheid gebruik gemaakt om de ruimte volledig te herontwerpen en op een meer vloeiende manier te organiseren.

image_slider

  • 5
  • 3 BIS
  • 4
  • 3
  • 2

Onzichtbaar voor het oog: circulatie, een sleutelfactor

De showroom had een klassieke indeling, met verschillende boxen die elk een ander sanitair product presenteerden. De bureaus van het verkooppersoneel waren afgelegen en weinig zichtbaar, waardoor het contact tussen personeel en klanten beperkt was. De uitdaging bestond erin de communicatie te vergemakkelijken in een warme, luchtige ruimte in het teken van kwaliteitsvolle uitwisselingen.

Onze interieurarchitecten ontwikkelden een project rond circulatie: het verkooppersoneel bevindt zich in het hart van een centraal element, afgebakend door houten schermen, en heeft toegang tot open kantoren en discussieruimten die oordeelkundig zijn ingedeeld.

6

De tentoonstellingsruimtes liggen verspreid rondom de centrale ruimte, nodigen bezoekers uit om rond te kijken en zijn volledig geïntegreerd in de advies- en verkoopzone.

Van project tot realiteit

Zoals bij elk project hebben onze architecten, nadat het 2D-inplantings- en -circulatieplan door de klant waren gevalideerd, het project gevisualiseerd aan de hand van zeer realistische 3D-beelden die weloverwogen beslissingen vergemakkelijken.

Decoratie in dienst van de ruimte

Voordat de werkzaamheden werden uitgevoerd, was de decoratie nogal kleurrijk en dominant. Ze werd dan ook volledig vernieuwd, in lijn met de cosy, gastvrije sfeer die we voor de showroom wilden. Ze past perfect in het plaatje, met witte tinten, een betonnen vloer en hout, neutraler om de tentoongestelde modellen niet te overschaduwen.

Een geïntegreerd project, van ontwerp tot afwerking

Afgezien van de verwarming en vloer zal ons team het hele renovatieproject voor zijn rekening nemen, inclusief meubels, afwerking, elektriciteit enz.

Het resultaat is een ruimte waar klanten volledig kunnen opgaan in de realisatie van hun projecten, ondersteund door het waardevolle advies van onze teams. Een oase van comfort voor personeel en bezoekers.