Welkom bij PLUO!


Sommige momenten in de geschiedenis van een bedrijf hebben meer impact dan andere. We beleven nu een van die scharniermomenten.

Na 30 jaar onder de naam Conceptexpo gewerkt te hebben, hadden we zin om het bedrijf een nieuwe identiteit te durven geven, met een naam die er beter bij past en die wat ons dag in dag uit drijft meer tot leven brengt.

Image team vintage

De overgang naar een collaboratief model voor ons beheer heeft ons geïnspireerd en heeft ons ertoe aangezet om een bedrijf te bedenken waarin iedereen zich betrokken voelt en kan groeien door bij te dragen aan een gemeenschappelijk project dat zin heeft. Een bedrijf waarin de ideeën die via collectieve intelligentie opborrelen en verbeterd worden ook het meest innoverend zijn. Wij passen deze filosofie ook toe in onze relaties met u, huidige of toekomstig klanten, en in de beheer van uw projecten.

Wij zijn een "bedrijf met een missie" geworden en nemen concrete stappen om onze impact op de natuur rondom ons te beperken en toe te zien op het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers, partners en de hele gemeenschap.

En hoewel ons DNA niet veranderd is, is ons beroep dat wel. Wij blijven een toonaangevende speler op het gebied van standenbouw, maar ontwikkelen ook vastberaden onze activiteiten rond de inrichting van apotheken, winkels, kantoren en musea. En omdat samenwerking altijd centraal staat in onze projecten, werken we ook in synergie met andere architectenkantoren.

Image accroche Video texte short

Vous devez accepter les cookies fonctionnels pour lancer cette vidéo. Changer les paramètres

PLUO is de naam die we gekozen hebben om ons heden en onze toekomst te belichamen. De "O" is een symbool voor onze bedrijfsfilosofie en lijkt erg op ons!

Ze verwijst naar ons engagement om de dingen anders te durven doen, om "meer te durven".

De cirkel verwijst naar het circulaire, het lokale en banden; de banden die onze teams creëren via vormen van inrichting die ontmoetingen aanmoedigen; de banden die bestaan tussen onze teams en al onze partners.

Wij hebben zin om nog meer te durven: meer banden, meer zin, meer creativiteit, meer circulariteit, meer ontmoetingen, meer dromen en meer emoties. Zin in meer... PLUO!

Image launch PLUO TEAM


We willen de partners zijn van de mensen die durven dromen van ontmoetingsruimtes waarin ervaringen centraal staan. U kent ons wel: wij luisteren graag naar u en wisselen graag ideeën uit. Uw dromen inspireren ons en wij stellen dan ook alles in het werk om ze waar te maken, hoe ambitieus ze ook mogen zijn. Wij denken graag dat we samen uw verbeeldingswereld vorm kunnen geven in een specifieke omgeving die ontmoetingen stimuleert, een emotionele weerklank heeft en waarmee u uw doelstellingen kan bereiken.

U kan ons nu terugvinden op www.pluo.be. Deze naamsverandering is uiteraard een grote stap voor ons. Er is echter nog veel meer dat we graag willen delen over wat voor ons echt belangrijk is.

Onze teams vertellen u maar al te graag over nieuwe hulpmiddelen en oplossingen die te uwer beschikking staan. Een tool om uw rendement op investering zeer concreet te meten? Hulp nodig om een stapje verder te gaan op de weg naar duurzaamheid? Wij hebben zoveel om met u te delen.

Tot binnenkort... om samen te durven

Het team van PLUO